Nieuws

Vrijwilligers gezocht voor het Festivalhart!

Geplaatst op: 17 mei 2021

Vind je het leuk om onderdeel te zijn van hét evenement dat de innovatiekracht van architectuur zichtbaar maakt? Meld je dan hier aan als vrijwilliger van de Rotterdam Architectuur Maand en word onderdeel van het team.

Dit jaar vindt de Rotterdam Architectuur Maand (RA Maand) ondergronds plaats. In de maand juni dalen we af naar de onderste verdieping van Parkeergarage Kruisplein met online, offline en hybride programmering. Naast de doorlopende tentoonstelling wordt er wekelijks programma georganiseerd.

De RA Maand heeft je hulp dus hard nodig tussen 2 en 27 juni 2021. Wij zoeken vrijwilligers voor de audio- en videoproducties, de informatiebalie en publieksbegeleiding. Natuurlijk blijft er ook genoeg tijd over om (delen van) het programma te volgen. Omdat er op veel dagen programma gepland staat, zullen we na de aanmelding samen afstemmen op welke dag(en) je beschikbaar bent.

What’s in it for you?
  • Een geweldig leuke, interessante ervaring in een enthousiast team!
  • Een inspirerende omgeving met gelegenheid om te netwerken.
  • Een vrijwilligersvergoeding van 5 euro per uur.

We creëren voor zowel ons team als voor de bezoeker een veilige werkplek die voldoet aan de RIVM richtlijnen. Indien je één of meerdere van de volgende symptomen hebt die zouden kunnen duiden op het coronavirus, verzoeken wij je thuis te blijven:

  • Koorts (38 graden of hoger) in de 24 uur voorafgaand aan het bezoek
  • Benauwdheid
  • Regelmatig hoesten
  • (Neus)verkoudheid en/of regelmatig niezen
  • Keelpijn
Aanmelden

Meld je aan via het aanmeldformulier, of neem voor meer informatie contact op met Lisa van Winden via 06 4843 7604 of via l.vanwinden@airrotterdam.eu.