Nieuws

Vrijwilligers gezocht voor het Festivalhart!

Geplaatst op: 22 apr 2022

Vind je het leuk om onderdeel te zijn van hét evenement dat de innovatiekracht van architectuur zichtbaar maakt? Meld je dan hier aan als vrijwilliger van de Rotterdam Architectuur Maand ’22 en word onderdeel van het team.

‘Vista Rotterdam’ is het thema van deze editie van Rotterdam Architectuur Maand (RA Maand ’22). Wat zijn de vergezichten? Waar moeten we onze blik op richten? Een toepasselijk thema, aangezien ons Festivalhart dit jaar neerstrijkt op Het Podium. Op dit knalroze platform op het dak van Het Nieuwe Instituut worden de hele maand juni architectuur evenementen georganiseerd en kun je genieten van het uitzicht. Daarnaast vind je in het Festivalhart de RA Maand hoofdtentoonstelling (T)Huis. Wanneer voel jij je thuis? De tentoonstelling biedt een podium aan zo’n 40 innovatieve plannen ontwerpen van architecten, makers en vernieuwers voor de stad van morgen.

De RA Maand heeft je hulp hard nodig tussen 2 en 26 juni 2022. Wij zoeken vrijwilligers voor de programmering op het dak, de informatiebalie en publieksbegeleiding. Natuurlijk blijft er ook genoeg tijd over om (delen van) het programma te volgen. Omdat er op veel dagen programma gepland staat, zullen we na de aanmelding samen afstemmen op welke dag(en) je beschikbaar bent.

What’s in it for you?
  • Een geweldig leuke, interessante ervaring in een enthousiast team!
  • Een inspirerende omgeving met gelegenheid om te netwerken.
  • Een vrijwilligersvergoeding van 5 euro per uur.
Aanmelden

Meld je aan via het aanmeldformulier, of neem voor meer informatie contact op Maaike Schets via m.schets@airrotterdam.eu.